Varausohje

Huonevaraukset

Tee varaus Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin

Puhelimitse: +358 (0)9 4784 0000

Sähköpostilla: hotel@hotelindigohelsinki.fi

Online-varaus hotelindigo.com sivuilta

Varaa tästä 

Kansainväliset varaukset

Hotel Indigo sekä muiden IHG-perheen hotellien huonevaraukset ulkomaille teet helposti myös numerosta 
0800 113 113, palvelukieli on englanti ja varauspalveluun soittaminen on Suomesta maksutonta. 

Helpottaaksemme varaamista kansainvälisen kanavamme kautta, olemme halunneet kirjata seuraavat ohjeet varaamisen tueksi.

Siirry kansainväliseen varausjärjestelmään tästä »

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa
 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät
 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä
 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom. maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavalla näytöllä)
 • Klikkaa "Search"
 • Valitse mieleinen hotelli
 • Valitse haluamasi huonetyyppi
 • Seuraavaksi valittavanasi on sinulle sopivin hintatuote. Huomaathan, että voit valita huoneen joko aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

Päivän hinta (Best Flexible Rate) on joustavin hintatyyppi ja sallii muutokset ja peruutukset maksutta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä

IHG Rewards Club jäsenen Member Rate (Member Discount). Jäsenenä saat Member Rate -etua aina 4–7 % enemmän kuin muut eli jopa 25 % päivän hinnasta. Your Rate -hintatuotteen voit valita kun olet kirjautunut sivuilla IHG Rewards Club -tunnuksellasi.

Muuta huomioitavaa

 • Järjestelmä laskee perushinnan yhden henkilön mukaan. 
 • Mikäli varaat huoneen kahdelle tai useammalle henkilölle huomioithan, että tarkistat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu jo toisesta aikuisesta alkaen.
 • Lopullinen hinta näkyy hintaehdoissa (Rate Details).
 • Kun valitsen hintatuotteen, voit lisätä siihen halutessasi aamiaisen. Varatessasi aamiaisen ennakkoon, saat sen edullisempaan hintaan kuin ostaessasi sen vasta hotellissa.
 • Siirry eteenpäin "Select Rate" ja täytä henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä vahvista, että olet lukenut varausehdot (Terms ans Coditions).
 • Tässä vaiheessa voit myös liittyä IHG Rewards Club -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen.

Varaukset puhelimitse

Suomenkielistä palvelua saat soittamalla suoraan hotelliimme tai varauspalveluumme 0300 870 886 (0,65,-/min + pvm/mpm). 

Voit myös tehdä varauksen IHG:n kansainvälisen varauskeskuksen kautta puhelimitse 
0800 113 113, palvelukieli on englanti ja varauspalveluun soittaminen on Suomesta maksutonta.

BEST PRICE GUARANTEE

Best Price Guarantee on IHG:n lupaus siitä, että varaat parhaat hinnat hotelleihimme, kun varaat suoraan IHG:n verkkosivujen kautta. Jos edullisempi julkinen hinta on saatavilla muualla, IHG antaa saman hinnan sekä tarjoaa viisinkertaiset IHG Rewards Club -pisteet hyvitykseksi (menettelyssä noudatetaan Best Price Guarantee -lupauksen sääntöjä).  Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen? 

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty. Lopullinen hinta näkyy henkilökohtaisten tietojen syötön sivulla vasemmassa reunassa (Your Stay/Your Rate).

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: € 15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta  jos haluat nauttia aamiaisen suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Yritin varata Member Rate -hintaa, mutta en pääse syöttämään nimitietoja?

MEMBER RATE on IHG Rewards Club -jäsenten oma kanta-asiakashinta, joka edellyttää järjestelmään sisäänkirjautumista jäsentunnuksin. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan klikkaamalla JOIN&BOOK.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen.