Tutustumisretki Helsinkiin

Yövy Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa ja ihastu Bulevardin pariisilaismaiseen eleganssiin kahviloiden ja hienostuneiden asuinrakennusten seurassa. Bulevardi on Designkorttelin keskus, täältä löydät taiteenharrastajien paratiisin; taidegalleriat, antiikkiliikkeet, museot ja teatterit. Bulevardilta on helppo jatkaa myös koko kaupungin tutustumisretkeä.

Helsinki Card on kaupunkikortti, joka auttaa sinua tekemään Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen. Kortin monipuolisesta valikoimasta voit valita juuri itseäsi kiinnostavat kohteet. Yksi kortti toimii matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskuponkina. Käytä hyväksesi myös Helsinki Cardin sisältämät muut rahanarvoiset edut esim. ravintoloissa ja museoissa. Voit ostaa kortin jo netistä tai paikan päällä hotellissa!

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella. Suosittelemme varaamaan aamiaisen ennakkoon huoneen varauksen yhteydessä, saat sen silloin edullisemmin kuin hotellista paikan päällä ostettuna.

Varaa huone tästä

Huonehinta sisältää aina Body, Mind & Soul -studion käytön. Huonevaraukset myös suoraan hotellista puh. 09 4784 0000, tai hotel@hotelindigohelsinki.fi.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Helsinki Card -etukortin voit ostaa mobiilisti ja noutaa vaivattomasti ja maksutta hotellistamme, lue lisää

Hinnat ja voimassaoloajat 2017 1 päivä
(24 h)
2 päivää
(48 h)
3 päivää
(72 h)
Aikuiset 51,- 63,- 74,-
Lapset (7-16 vuotta) 25,- 31,- 37,-

Huonehinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.